Excel Basis

In 1 dag leert u de belangrijkste basistechnieken van Excel.

Interactieve 1-daagse klassikale training

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining


Beschrijving

Excel is een inmiddels niet meer weg te denken Office programma dat u onder andere de mogelijkheid biedt om:

  • gegevens te verwerken en te presenteren;
  • werken met het lint;
  • de backstage in Excel 2010;
  • werken met functies en formules;
  • grafieken maken en bewerken;
  • modellen te bouwen voor berekeningen, die u veel tijd kunnen besparen;
  • prognoses te maken op basis van veronderstelde ontwikkelingen;
  • budgetontwikkelingen te volgen en;
  • registraties van tijd en kosten bij te houden en automatisch samen te vatten.

In deze training leert u de basisvaardigheden voor Microsoft Excel.

Doelgroep
Bedoeld voor mensen die aan het begin staan van Excel en die besloten hebben om nu eens echt een flinke stap binnen Excel te zetten.

Voorkennis
Er is geen speciale voorkennis vereist anders dan dat u in staat bent om basale vaardigheden te verrichten die horen bij het computergebruik, zoals het openen en sluiten van files, het gebruik van de muis e.d.

Doel
Het doel van de training is het geven van een algemene introductie die u in staat stelt om zelfstandig met Excel aan de slag te gaan. De training helpt u daarbij efficiënt over de vele hobbels heen die het kennis maken met een nieuw programma vaak zo tijdrovend maken.

Opzet cursus
U werkt zelfstandig klassikaal, waarbij de trainer voordurend aanwezig is om ondersteuning te bieden. Daar waar leerpunten zijn die voor meerderen relevant zijn zal de gehele groep daarbij worden betrokken. In andere gevallen is persoonlijke aandacht meer op zijn plaats. Een ieder is vrij om eigen voorbeelden uit de praktijk in te brengen. De deelnemers worden aangemoedigd om in de tussenliggende dagen met de voor hen relevante opgaven te oefenen, waarbij de resultaten in de opvolgende les kunnen worden besproken.
Deze combinatie van klassikaal en individueel garandeert voor alle deelnemers de meest op hun Excel-niveau toegesneden aandacht.

Resultaten ‘Excel Basis’
Na deze training heeft u voldoende bagage om zelf spreadsheets te ontwerpen en daarin modellen op te zetten en gegevens presentabel te maken. U bent in staat om Excel voor u te laten werken en u voelt zich vrij om zelf allerlei toepassingen te bedenken en uit te proberen.

Duur
De training bestaat uit 1 trainingsdagen op drie opvolgende gelijke weekdagen. De cursusdagen vangen aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430