Excel voor gevorderden

In drie dagen verkent u de grenzen van Excel.

Interactieve 3-daagse klassikale training

Duur en datum van de training

3 achtereenvolgende gelijke weekdagen

Groepsgrootte

Maximaal 6 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining

Beschrijving

Het doel van de training is om u te helpen bij specifieke Excel-vragen die u niet in de handboeken vindt. Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • het verschuiven van rijen gegevens, bijvoorbeeld in een budgetoverzicht. Dit kan nodig zijn om de gevolgen van uitstel direct in beeld te brengen;
  • het tonen van tussenresultaten van berekeningen op een wijze dat na het overschrijven van deze uitkomsten de formule niet verloren gaat, maar na verwijdering van de handmatige invoer het oorspronkelijke tussenresultaat weer terugkeert;
  • complexe berekeningen met formules;
  • tekstweergaven die automatisch corrigeren voor de juiste decimaalnotatie, als deze wordt gestuurd naar een andere PC;
  • Een dubbel gelaagde menustructuur (menu van menu’s) ter voorkoming van eindeloze menulijsten;
  • bewerking van databestanden.

Dit zijn slechts voorbeelden. De werkelijke inhoud van de training is sterk afhankelijk van de ingebrachte vragen en voorbeelden.

Doelgroep
Bedoeld voor ervaren Excel gebruikers, die op onderdelen toch nog verdieping zoeken en die voor specifieke toepassingen behoefte hebben aan inspiratie voor een optimale aanpak.

Voorkennis
U heeft reeds een brede kennis van Excel. Uitleg van de stadaard mogelijkheden is aan u niet meer besteed. U heeft specifieke wensen, waar een Excel handboek niet direct het antwoord op heeft.

Doel
Met deze training vindt u de antwoorden op bijzondere Excel-vragen en doet u inspiratie op om zelfstandig lastige Excel-uitdagingen aan te gaan.

Opzet cursus
U werkt zelfstandig klassikaal aan speciaal voor diverse onderwerpen ontworpen opgaven. De trainer is voordurend aanwezig is om ondersteuning te bieden. Daar waar leerpunten zijn die voor meerderen relevant zijn zal de gehele groep daarbij worden betrokken. In andere gevallen is persoonlijke aandacht meer op zijn plaats. Een ieder is vrij om eigen voorbeelden uit de praktijk in te brengen. De deelnemers worden aangemoedigd om in de tussenliggende dagen met de voor hen relevante opgaven te oefenen, waarbij de resultaten in de opvolgende les kunnen worden besproken.
Deze combinatie van klassikaal en individueel garandeert voor alle deelnemers de meest op hun Excel-niveau toegesneden aandacht.

Resultaten opleiding ‘Excel voor gevorderden’
Na deze training heeft u geleerd om juist dat met Excel te doen waarvan u wist of vermoedde dat het mogelijk was, maar waar u nog niet het juiste antwoord op gevonden had.

Duur
De training bestaat uit drie opvolgende gelijke weekdagen. De trainingsdagen vangen aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430