Excel - werken met formules

In twee dagen leert u hoe u kunt werken met formules in Excel.

Interactieve 2-daagse klassikale training

Duur en datum van de training

2 dagen

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining

Beschrijving
In deze training leert u hoe u modellen opzet voor bijvoorbeeld:

  • een automatische staffelberekening in een offerte;
  • hoe formules te overschrijven zonder dat ze verloren gaan;
  • return on investment berekeningen;
  • liquiditeitsprognoses bij investeringen;
  • variabele tijdslijnen bij prognoses;
  • schuivende grafieken;
  • teksten als onderdeel van formules.

Deze voorbeelden dienen om u de logica en de methode achter het werken met formules eigen te maken. Daarnaast krijgt u twee dagen lang tips en trucks om uw spreadsheet zo efficiënt mogelijk in te richten.

Doelgroep
Bedoeld voor mensen die reeds ruime ervaring hebben met Excel, en die een slag dieper willen gaan wat betreft de mogelijkheden om met formules te werken.
 

Voorkennis
U heeft zich de basistechnieken van Excel al eigen gemaakt en u gebruikt Excel al voor diverse toepassingen. Daarnaast is het voor het bouwen van Excel-modellen nodig om abstract logisch te kunnen denken. Als u zich daarin herkent en u zich uitgedaagd voelt om deze vaardigheden aan te wenden voor het bouwen van complexere modellen, dan zult u versteld staan van wat u allemaal met Excel kan doen.
 

Doel
Het doel van de training is om met behulp van Excel formules complexere modellen in Excel te leren bouwen.
 

Opzet cursus
Er wordt klassikaal gewerkt, waarbij soms klassikaal voorbeelden worden besproken, en op een ander moment iedereen zelfstandig aan opdrachten werkt. De trainer is voordurend aanwezig om ondersteuning te bieden. Daar waar leerpunten zijn die voor meerderen relevant zijn zal de gehele groep daarbij worden betrokken. In andere gevallen is persoonlijke aandacht meer op zijn plaats. Een ieder is vrij om eigen voorbeelden uit de praktijk in te brengen.
Deze combinatie van klassikaal en individueel garandeert voor alle deelnemers de meest op hun Excel-niveau toegesneden aandacht.

Resultaten opleiding ‘Werken met Excel-formules’
Na deze training bent u in staat om zelfstandig complexe berekeningen of beslissituaties met behulp van Excel-berekeningen in modelvorm te brengen.


Duur
De training bestaat uit twee trainingsdagen opvolgende gelijke weekdagen. Deze dagen vangen aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.
 

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430