Facebook Basis

In 4 dagdelen leert u de belangrijkste technieken van Facebook Basis

 

Interactieve 2-daagse klassikale training

Groepsgrootte

Minimaal 8 personen

Maximaal 12 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining

Beschrijving

Naast Google en YouTube is Facebook één van de meest gebruikte namen tijdens gesprekken over de huidige staat  van het Internet. Met meer dan één miljard gebruikers en als een vast onderdeel van de dagelijkse routine van veel van deze gebruik is het het grootste social media-netwerk ter wereld.

Maar hoe werkt Facebook nu precies? Waarom is het zo succesvol? Waar verdiend Facebook haar geld aan?

In onze Facebook-training voor gebruikers krijgt u antwoord op deze en andere vragen. U leert vanaf stap één concreet en doelgericht welke mogelijkheden Facebook biedt en hoe u deze kunt benutten.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor personen die aan de slag willen met Facebook en graag meer willen leren over de kansen en beperkingen van het platform.

Voorkennis
Er is geen speciale voorkennis vereist anders dan dat u in staat bent om basale vaardigheden te verrichten die horen bij het computergebruik.

Doel
Deze training is bedoeld voor personen die aan de slag willen met Facebok en er graag meer uit willen halen en leren over de kansen en beperkingen van het platform.

Opzet training
Hieronder vindt u de onderdelen waaruit deze training bestaat en enkele voorbeelden van vragen die in de desbetreffende onderdelen behandeld zullen worden.

 • Hèt Social Media-Platform: Wat is Facebook nu eigenlijk? Waarom is het platform zo populair? Hoe zal Facebook zich de komende jaren ontwikkelen?
 • Facebook jargon: wat is een vind-ik-leuk? Wat zijn fans? Wat zijn Facebook lijsten? Wat is EdgeRank? Hoe werkt Facebook Timeline?
 • Facebook strategie: Waar kan ik Facebook voor in zetten? Hoe kan LinkedIn voor zowel studenten als werkzoekenden en voor zowel zelfstandige ondernemers als personen in loondienst gebruikt worden? Hoe bereik ik mijn klanten op Facebook? Wat zijn de beperkingen van Facebook?
 • Het persoonlijke profiel: Hoe maak ik een profiel aan op Facebook? En waaruit bestaat dit profiel? Hoe kan ik mijn privacy waarborgen?
 • Activiteit: wat voor soort berichten kunnen Facebook-gebruikers delen? Wie kan mijn berichten zien? Hoe ga ik het beste om met vriendschapsverzoeken?
 • Groepen: hoe werken Facebook-groepen? Wat zijn de voor- en nadelen van Facebook-groepen?
 • Evenementen: wat zijn voorgestelde evenementen? Hoe zorg ik ervoor dat enkel genodigden op het evenementen kunnen komen?
 • Apps & Games: hoe kan ik andere applicaties koppelen aan mijn Facebook-account? Hoe kan ik spellen spelen op Facebook?
 • De Bedrijfspagina: Wat is de toegevoegde waarde van een bedrijfspagina op Facebook? Hoe kan ik een bedrijfspagina zo efficiënt mogelijk inrichten?
 • Facebook buiten Facebook: Waarom zie ik vaak het Facebook-logo voorbij komen op andere websites?
 • Social Media Management: Hoe kan ik Facebook efficiënt gebruiken? Hoe kan ik Facebook efficiënt in combinatie met andere social media-kanalen beheren?

Resultaten ‘Facebook Basis’
Na deze training bent u instaat om zelf aan de slag te gaan en de mogelijkheden te benutten die Facebook u biedt.

Duur
De training bestaat uit 1 trainingsdag. De cursusdag vangt aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430