Linkedin Basis

In 2 dagdelen leert u de belangrijkste basistechnieken van Linkedin Basis

 

Interactieve 1-daagse klassikale training

Groepsgrootte

Minimaal 20 personen

Maximaal 60 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining

Beschrijving

Linkedin is het grootste zakelijke netwerk ter wereld; er lijkt bijna geen ontkomen aan. Maar wat is LinkedIn nu eigenlijk? Hoe werkt het? Wat kunt u ermee bereiken?

In onze Linkedin-training voor gebruikers krijgt u antwoord op deze en andere vragen. U leert vanaf stap één concreet en doelgericht welke mogelijkheden Linkedin biedt en hoe u deze kunt benutten.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor personen die aan de slag willen met LinkedIn en graag meer willen leren over de kansen en beperkingen van het platform.

Voorkennis
Er is geen speciale voorkennis vereist anders dan dat u in staat bent om basale vaardigheden te verrichten die horen bij het computergebruik.

Doel
Het doel van de training is het geven van een algemene introductie die u in staat stelt om zelfstandig met Linkedin aan de slag te gaan.

Opzet training
Hieronder vindt u de onderdelen waaruit deze training bestaat en enkele voorbeelden van vragen die in de desbetreffende onderdelen behandeld zullen worden.

  • (Het nieuwe) netwerken: Waarom zou ik aan LinkedIn beginnen? Op welke achterliggende gedachten is LinkedIn gebouwd?
  • LinkedIn jargon: Wat is een derdegraads connectie? Wat zijn onderschrijvingen? Wat is het verschil tussen een normaal profiel en een openbaar profiel? Wat is OpenLink? Wat is InMail?
  • LinkedIn strategie: Waar kan ik LinkedIn voor in zetten? Hoe kan LinkedIn voor zowel studenten als werkzoekenden en voor zowel zelfstandige ondernemers als personen in loondienst gebruikt worden? Hoe bereik ik mijn klanten op LinkedIn? En potentiële zakenpartners?
  • Het persoonlijke profiel: Hoe maak ik een profiel aan op LinkedIn? En waaruit bestaat dit profiel? Hoe kan ik mijn privacy waarborgen?
  • Groepen: Welke mogelijkheden bieden de groepen op LinkedIn? Kan ik groepen ook gebruiken voor het vinden van vacatures? Hoe kunnen groepen mij helpen in contact te komen met anderen?
  • De Bedrijfspagina: Wat is de toegevoegde waarde van een bedrijfspagina op LinkedIn? Hoe kan ik een bedrijfspagina zo efficiënt mogelijk inrichten?
  • Vinden en gevonden worden: Hoe kan ik ervoor zorgen dat potentiële klanten mij kunnen vinden op LinkedIn? Voor welke bedrijven werken mijn oud-klasgenoten? Hoe kan ik met LinkedIn oude contacten nieuw leven inblazen en nieuwe contacten vinden?
  • LinkedIn Premium: Wat biedt een betaalde LinkedIn-account dat een gratis account niet biedt? Waarom zou ik een betaalde LinkedIn-account nemen?
  • Social Media Management: Hoe kan ik LinkedIn efficiënt gebruiken? Hoe kan ik LinkedIn efficiënt in combinatie met andere social media-kanalen beheren?

Resultaten ‘Linkedin basis’
Na deze training bent u instaat om zelf aan de slag te gaan en de mogelijkheden te benutten die Linkedin u biedt.

Duur
De training bestaat uit 1 trainingsdag. De cursusdag vangt aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430