Linkedin voor Gevorderden

In 4 dagdelen leert u de belangrijkste technieken van Linkedin voor Gevorderden

 

Interactieve 2-daagse klassikale training

Groepsgrootte

Minimaal 8 personen

Maximaal 12 personen

Type aanbod

Zowel open training als bedrijfstraining

Beschrijving

LinkedIn is veel meer dan een enorme online verzameling van Curriculum Vitae’s of een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van de carrière-ontwikkelingen van je connecties. Het platform biedt bijvoorbeeld ook enorme mogelijkheden voor branding en marketing, recruitment, stakeholder-analyses, sales, en zelfs voor accountmanagement, crisis management en crowdsourcing.

Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat LinkedIn optimaal aansluit bij uw bedrijfsvoering? Hoe overtuigt u medewerkers van het nut van LinkedIn? Hoe kunt u LinkedIn nu echt optimaal inzetten voor uzelf of uw organisatie?

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor personen die ervaren zijn met LinkedIn en de vertaalslag willen maken naar een strategische inzet van het platform voor hun bedrijf of organisatie.

Voor deze training is een persoonlijk profiel met profielsterkte “zeer deskundig” en minimaal 150 connecties, lidmaatschap van minimaal twee LinkedIn-groepen vereist en/of een bedrijfspagina met minimaal twee producten vereist.

Voorkennis
U heeft reeds een brede kennis van Linkedin en uitleg van de stadaard mogelijkheden is aan u niet meer besteed. U bent toe aan een verdiepingslag om alle mogelijkheden binnen Linkedin te benutten.

Doel
In onze LinkedIn-training voor specialisten krijgt u antwoord op deze en andere vragen. U leert hoe u een flexibel en duurzaam strategieplan ontwikkelt en implementeert voor uw LinkedIn-aanwezigheid.

Opzet training
Hieronder vindt u de onderdelen waaruit deze training bestaat en enkele voorbeelden van vragen die in de desbetreffende onderdelen behandeld zullen worden.

  • De Strategiecirkel: Wat zijn de vereisten voor een duurzame en flexibele LinkedIn-strategie? Waarom begint een goede inzet van LinkedIn buiten LinkedIn?
  • Organisatie:  Hoe sluit LinkedIn aan bij de doelen en doelstellingen van uw bedrijf? Hoe kan LinkedIn onderdeel worden van de dagelijkse routine van uw medewerkers? Hoe kan LinkedIn verwerkt worden in uw recruitment-, sales- of product development proces?
  • Omgeving: Hoe presenteren uw interne stakeholders zich op LinkedIn? Hoe  past uw organisatie binnen deze presentatie? Hoe presenteren uw externe stakeholders zich op LinkedIn?
  • Integratie: Op welke manieren kan LinkedIn geïntegreerd worden binnen uw bestaande toolkits? Hoe kan LinkedIn aangesloten worden op, en geïntegreerd in uw huidige marketing-, sales- of recruitment-kanalen? Hoe kan LinkedIn zorgen voor kostenbesparingen in mijn marketing- sales- recruitment-funnels?
  • Reactie: Welke flexibele elementen zijn er aanwezig binnen mijn LinkedIn-strategie? Hoe kan LinkedIn op een duurzame manier een positieve bijdrage blijven leveren aan mijn bedrijfsresultaten?

Resultaten ‘Linkedin voor Gevorderden’
Na deze training bent u instaat om zelf aan de slag te gaan en de mogelijkheden te benutten die Linkedin u biedt.

Duur
De training bestaat uit 1 trainingsdag. De cursusdag vangt aan om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430