Werken bij Braam Personele Diensten

Braam Personele Diensten
Braam Personele Diensten is een persoonlijke organisatie waar naast de dagelijkse professionaliteit ruimte is voor onderlinge betrokkenheid en een dosis gezonde humor. Onze aandacht voor wat onze opdrachtgevers nodig hebben en wat de persoonlijke missie van onze kandidaten en medewerkers is, maakt Braam Personele Diensten tot een organisatie waar mensen lang aan verbonden blijven.
Vanuit Braam Personele Diensten werken wij daarom aan een voortdurende professionele groei van onze organisatie en onze medewerkers, zodat Braam Personele Diensten niet alleen werk maar ook toekomst biedt.
Passie voor ons werk is daarbij zowel criterium als succesfactor.

Nieuwe medewerkers
Braam Personele Diensten staat open voor nieuwe zelfstandig werkende contacten voor uitbreiding van ons team van specialisten, zowel voor externe als voor interne activiteiten. Daarbij zijn voor ons de volgende aspecten van belang:

  • Ervaring in, en een degelijke kennis van, het vakgebied,
  • De sociale vaardigheden nodig voor succesvol functioneren, zowel bij de klant als in de Braam organisatie,
  • Passie voor het vakgebied en voor de communicatieve aspecten daarvan.

Meer dan alleen werk
Werken bij Braam Personele Diensten betekent dat je deel uitmaakt van een groep gedreven professionals. Daarbij kan Braam Personele Diensten je helpen door diverse zaken die samenhangen met het zelfstandig ondernemerschap uit handen te nemen of voor je te regelen, zoals de zakelijke administratie, verzekeringen, juridische bijstand et cetera. Uiteraard maak je ook deel uit van het Braam netwerk. Dit betekent een verrijking door de ervaringen van anderen, maar biedt je ook in commercieel opzicht meer kansen.

Reageren
Als jij je daartoe aangetrokken voelt en denkt een bijdrage te kunnen leveren aan onze verdere ontwikkeling, dan staan wij open voor een kennismaking. De eerste stap daartoe is het sturen van je CV, vergezeld met een omschrijving van wat jij denkt dat we voor elkaar kunnen betekenen.
De tweede stap is een wederzijdse kennismaking waarbij het de bedoeling is dat jij meer idee en gevoel krijgt over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Waar het ons om gaat om te vernemen wat jouw passie en mogelijkheden zijn en waarbij wij beoordelen of je voldoet aan de bovengenoemde criteria en in hoeverre wij ons door jou geïnspireerd voelen.

Je kunt je CV en begeleidende brief sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marten Braam, onder vermelding van ‘Braam Personele Diensten’.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze Trainingen of Personele Diensten?

Bel vrijblijvend  070-3198430

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430