PRINCE Practitioner

Interactieve 3-daagse klassikale training, afgesloten met examen.

Duur en datum van de training

3 dagen

Type aanbod

Open training en bedrijfstraining mogelijk


Beschrijving
Met de training PRINCE Practitioner leert u om de opgedaan kennis vanuit de PRINCE Foundation training in de praktijk toe te passen, waardoor u over vaardigheden beschikt om projecten succesvol te managen. De PRINCE Practitioner training is voor iedereen die meer wilt doen met projectmanagement en hierbij de PRINCE methode willen verbeteren of die projectmanagement met PRINCE in willen gaan voeren in hun organisatie.

De Braam Groep is gespecialiseerd in het verzorgen van praktische, relevante en inspirerende PRINCE trainingen voor MKB, multinationals en overheden. Onze trainingen zijn tot in de perfectie uitgewerkt en staan garant voor een praktische toepassing van de PRINCE methodiek, die rekening houdt met de specifieke bedrijfsdoelen van uw organisatie.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor ervaren projectmanagers die hun effectiviteit met behulp van PRINCE Practitioner willen vergroten, die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van PRINCE -projecten.

Voorkennis
Volgens de officiële richtlijnen van PRINCE stelt de Braam-Groep de volgende eisen aan uw vooropleiding:

  • Certificaat PRINCE Foundation;

Doel
Deze training is bijzonder praktijkgericht van opzet. In deze training leert u de elementaire principes van PRINCE, dit is een op de praktijk gebaseerde methodiek om projecten te managen. Door PRINCE spreekt iedereen binnen het project dezelfde taal en is ook duidelijk wanneer en hoe er gecommuniceerd moet worden.

Opzet cursus
De training bouwt voort op de trainingsmethode PRINCE Foundation. De nadruk ligt net als in het officiële examen op de 7 PRINCE-thema's: businesscase, organisatie, kwaliteit, plannen, risico, wijziging en voortgang. Uiteraard komen de 7 principes, 7 processen en 26 managementproducten van PRINCE eveneens aan de orde.

De PRINCE Practitioner-training bestaat uit het maken van opdrachten aan de hand van een case. Hierin wordt gebruikgemaakt van praktijkopdrachten op basis van een scenario. Door middel van deze opdrachten worden de essentiële elementen behandeld. Korte interactieve (theoretische) sessies met praktijkinbreng en uitwisseling met en tussen cursisten zorgen ervoor dat verschillende gezichtspunten worden belicht. Een casus van een inspirerend project, waarbij verschillende aspecten worden gecombineerd, levert praktijkoefeningen op waarbij men in teamverband de begripsvorming en toepassing van PRINCE leert.

De cursusmaterialen ontvangt u ruim voorafgaand aan de eerste trainingsdag zodat u zich in kan lezen en goed bent voorbereid. Ten slotte vindt er ook een examentraining plaats door middel van een oefenexamen en het officiële PRINCE Foundation-examen.

Resultaten PRINCE Practitioner?

  • In de PRINCE Practitioner training leert u gedetailleerd inzicht te verkrijgen in de samenhang tussen de PRINCE principes, processen, -thema's, -technieken en managementproducten;
  • De PRINCE Practitioner training biedt u overzicht over uw projecten en taken;
  • In deze training leert u de prestaties en resultaten van PRINCE-projecten gericht te verbeteren;
  • De training biedt u adviezen en tips over toepassing van PRINCE in uw praktijk;

Duur
De training bestaat uit 3 trainingsdagen en duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


 

PRINCE is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries.

 

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430