Marketing trainingen

De Braam-Groep heeft een marketingtrainingsmethode uitgewerkt voor zowel Linkedin en Facebook trainingen. Social media websites zorgen voor het verhogen van de vindbaarheid van uw website, uw product of dienst. Door social media in te zetten voor uw bedrijf, product en diensten bereikt u een grotere doelgroep waar u nog niet bekend bent. Met het vooruitzicht op de enorme groei van New Social Media instrumenten is het belangrijk om binnen vele sociale netwerken aanwezig te zijn. Voor deze sociale media instrumenten hebben wij de volgende trainingmodules opgesteld:

  • Digitale Marketing training (in aantocht!)

Voor deze trainingsmodule werken wij met ervaren consultants, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, maar nog belangrijker, met een goed besef van de expertise gebieden van collega’s. Hierdoor zijn onze docenten instaat op specifiek en gericht maatwerk aan te bieden tijdens de marketingtrainingen.

Wilt u een training bij ons reserveren dan kunt u contact opnemen met: 070 – 319.84.30 of u kunt een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij helpen u graag!

b pers

Personeel

Om u als kandidaat aan te melden, kan u zich inschrijven. Vul alstublieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

b mark

Management

De Braam-Groep heeft een managementtrainingsmethode en certificering uitgewerkt voor zowel de ITIL en PRINCE2 trainingen.

Meer info

b train

Trainingen

Door middel van diverse werkvormen  met en zonder acteur leert de cursist de drie vormen van agressie te herkennen.

Verbale agressietraining

b social

Volg ons

 facebook linkedin  
     
 

copyright© braam groep 2013 - Polakweg 7 2288GG Rijswijk (zh) +31 (0)70 3198430